Stadsnatuur Bouwen boekpresentatie

Stadsnatuur Bouwen / Building Urban Nature. Ter inspiratie en als oproep voor een diverse en bloeiende stadsnatuur op en rond onze gebouwen. Niet alleen hard nodig maar ook een geweldige ontwerpuitdaging waar nog veel te ontdekken valt. Naar een natuurinclusieve architectuur!

Stadsnatuur Bouwen / Building Urban Nature


15 december 2023


Nadat eerder Patrick van der Klooster van BPD het eerste exemplaar in ontvangst nam, bekijkt Kees Moeliker Stadsnatuur Bouwen / Building Urban Nature in de sfeervolle Hobokenzaal van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.
 
Met het boek willen we ontwerpers en hun opdrachtgevers inspireren om de natuur onderdeel te maken van de stad en onze gebouwen. Architectuur als een gedeelde habitat waar planten, dieren en mensen samenwonen. Het is niet alleen hard nodig, maar ook een boeiend onderwerp waarin nog veel te ontdekken valt. Naar een natuurinclusieve architectuur waarin het gemaakte en het groeiende in elkaar opgaan!

bestellen via nai010 publisher