Vlaardingse Groene Netwerkbijeenkomst

Tijdens de eerste Vlaardingse Groene Netwerkbijeenkomst ontmoetten ondernemers, hoveniers, onderwijsinstellingen en natuur- en milieuorganisaties in Vlaardingen elkaar om ideeën te bespreken waarmee ze Vlaardingen kunnen vergroenen en klimaatadaptiever maken.

Groene Netwerk Vlaardingen


16 november 2023

Gemeente Vlaardingen

‘Afgelopen donderdag ontmoeten ondernemers, hoveniers, onderwijsinstellingen en natuur- en milieuorganisaties in Vlaardingen elkaar. Wethouder Liannne van Kalken lichtte het Stadsprogramma Groen toe. Gastspreker Jacques Vink gaf een boeiende presentatie over natuur in de stad en hoe mens en natuur elkaar kunnen versterken.
Door deel te nemen aan verschillende workshops en daarna bijpraten hebben de deelnemers kennis en informatie met elkaar kunnen uitwisselen om Vlaardingen te vergroenen en klimaatadaptiever te maken. Een geslaagde netwerkbijeenkomst!’