10 punten voor Rotterdam

De 10 punten zijn opgesteld door Rotterdamse ‘natuurwerkers’ die met elkaar een ruime praktische en theoretische ervaring hebben met het werken aan stadsnatuur in het algemeen en biodiversiteit in het bijzonder. Het is een oproep tot een integraal natuur-inclusief beleid in onze stad


Voor een natuurinclusief Rotterdams partijprogramma


De 10 punten zijn opgesteld door Rotterdamse ‘natuurwerkers’ die met elkaar een ruime praktische en theoretische ervaring hebben met het werken aan stadsnatuur in het algemeen en biodiversiteit in het bijzonder. Het is een oproep tot een integraal natuur-inclusief beleid in onze stad en als een stimulans op even een tandje bij te zetten bij het schrijven van de paragraaf Natuur en Stad. Wij zijn natuurlijk altijd bereid om een en ander nader toe te lichten in een-op-een sessies, maar we vermoeden dat de algemene boodschap zo wel duidelijk is.
 
Opgesteld door Rotterdammers met hart voor groen!
Download de 10 Punten als PDF