Rooftoprevolutie 2020

Rooftoprevolutie 2020

Hoe kunnen we ons daklandschap gebruiken voor een combinatie van groen, slimme watersystemen, zonnepanelen en natuur?  

Onder leiding van dagvoorzitter Suze Gehem en de hosts Andy van den Dobbelsteen en Jan Henk Tigelaar werden inspirerende presentaties en discussies. Als panellid in de sessie commercieel vastgoed promootte Jacques Vink de mogelijkheden voor een natuur inclusief dakenlandschap.
 
De Rooftop Award voor het meest in het oog springende dak van Nederland is gegaan naar het prachtige bos bovenop depot Museum van Boijmans van Beuningen. Het programma met de sprekers en een samenvatting van de dag Rooftop symposium 2020. 
 
De paneldiscussie commercieel vastgoed onder leiding van Andy van den Dobbelsteen is terug te zien onder deze link